Two Men in Office
webCRMlogo.png

CRM SOPIMUSTEN MYYNTIIN

Oikealla ajoituksella onnistut

LATAA OPAS

Kiitos tilauksestasi. Lähetimme oppaan latauslinkin sähköpostiisi.

Sopimusmyynnissä on asioita, jotka ovat oleellisia. 

Lue oppaasta mitä ne ovat. 

Näyttökuva 2021-1-18 kello 16.38.27.png
clipboard.png

SOITTOLISTAT

Oikea-aikainen yhteydenotto on kriittinen sopimusten uusintamyynnissä.  webCRM laiterekisteri kertoo tarkalleen mihin laitteeseen tai palveluun olet uusintasopimusta tarjoamassa.  Se muistuttaa myyntiä jopa vuosien päähän. Et unohda asiakkaitasi. 

increase.png

ENNUSTEET

Ennusta tulevaa. Miltä sopimusmyynti näyttää seuraavien kuukausien aikana.? Paljonko myynnillä on potentiaalia? Miksi häviämme uusintasopimuksia tai uusia sopimuksia? Ennusteet antavat mahdollisuuden reagoida ajoissa ja lisätä kauppaa.

puzzle.png

MUKAUTUVA

webCRM monipuolinen asiakkuudenhallinnan ratkaisu myyntiin ja markkinointiin. Se on helposti mukautettavissa erilaisiin tarpeisiin ja liiketoimintaprosessehin. 

trophy.png

PALKITTU

Network Computing on palkinnut webCRM ratkaisun  useana vuotena peräkkäin parhaasta CRM tuotteesta. Valinnan ovat tehneet erilaisten CRM ratkaisujen käyttäjät. 

onboarding.png

KÄYTTÖÖNOTTO

webCRM Finland käyttöönottopalveluilla saadaan hyödyt irti heti käyttöönotosta. Koulutetut käyttäjät käyttävät aikansa asiakasrapinnassa hyödyntäen webCRM järjestelmää yhteisesti sovitulla tavalla. Samalla järjestelmään kertyy tietoa liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinointiin. 

sync.png

INTEGROINNIT

webCRM ei ole eristäytynyt saareke. webCRM voidaan liittää yli 3000:een pilvipalveluun mahdollistaen yrityksen toimintapresessien tietojen siirron erilaisten sovellusten välillä. Automatisoi tietojen siirtoa - saat parempaa tuottavuutta.