webCRM järjestelmäkonsultti

Etsimme vahvistusta joukkoomme huolehtimaan asiakaskuntamme kasvavista tarpeista.  

 

Oletko se henkilö, josta asiakkaamme pitävät siksi, että saat aikaan sitä, mitä he ovat tilanneet ja hieman enemmän. Oletko motivoitunut kurkistamaan webCRM järjestelmän konepellin alle ja muokkaamaan järjestelmää asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Haluatko tehdä töitä pienessä ja joustavassa Suomen vahvimpiin kuuluvassa yhtiössä? 

 

Osaat itse ottaa vastuuta oman työn tekemisestä, koska tehtävän hoito edellyttää omatoimisuutta. Olet ratkaisuhakuinen ja halukas oppimaan uutta. 

 

Saat tarvittavan tuen omalle työllesi sekä osallistut kansainvälisen webCRM kumppaniverkoston kanssa asiakastoteutuksiin ja uuden liiketoiminnan kehittämiseen. 

 

Pääasiallinen roolisi on kuitenkin suomalaisten asiakkaiden järjestelmien käyttöönotossa ja asiakastuessa. Työtehtäväsi vaativat tietenkin suomen kielen ja englannin kielen hallintaa. 

 

Osaat ottaa käyttöön moderneja verkossa toimivia tietojärjestelmiä ja olet kiinnostunut järjestelmien sovittamisesta osaksi asiakkuudenhallinnan hyötykäyttöä. Olet koulutukseltasi tradenomi tai vastaavan ICT koulutuksen hankkinut henkilö.

 

Tarjoamme paikan rennossa työympäristössä, CRM Finland Oy:n toimistossa Kappelitie 6, 02200 Espoo. Niittykummun metroaseman vieressä, Länsiväylän varrella. 

 

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen juhani.lamminmaki@crmfinland.fi